Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ciche niedokończenia

w ciszy zastygłych win, co deszczem
tulą wspomnienia w natchnieniu
i strąconych spotkań, gdzie życie zastygło z tyłu

potykasz się o tamtą przestrzeń
by ją znowu mieć na własność
i gdzieś w tej tęsknocie wydumanej
twój smutek leży

bo nie odchodzi się nie krzywdząc
stygmat bez zrozumienia
że była droga i most przy niej złamany

53 628 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • marka

    20 November 2011, 18:18

    Ma taki brązowy kolor...
    Ciekawy.