Menu
Gildia Pióra na Patronite

Eksperymentalne Dotyki i Cięcia na Ustach i Lustrach

W ciszy wstrzymanego czasu
Niemych godzin
prostych siedzeń
Ulotności w świecie świateł
Iluzji niedopowiedzeń
Naga Postać pośród Luster
W frakcjach fikcji i frustracji
Bezczelnej sztućców sztuczności
Anemicznej animacji
Braku gracji w tańcu świateł
Frakcji Postaci i Luster
Fikcji smutnych nagiej prawdy
(Niemej bezbarwnej i pustej)
Wewnątrz czasu inicjacji
Usta w lustrach wykrzywione
W oczach bezczelnej frustracji
Zegar tyka w drugą stronę…
Precyzyjne wkłucie…
Tętno…
Kontakt <dotyk> czystych tkanek
Sfrustrowanych białych świateł
Przed oczami…
Czarnych plamek…
Czerwień warg w płytkim oddechu
W głuchej gwałtownej sztuczności
I ust <lekko> uchylonych
Prowadzących do nagości…
Błysk i cięcie…
Fikcji sztućców …
Krew we frakcji zbitych luster
Gracji w tańcu animacji …
(Światła – smutne, nagie, puste)
W niemej groźbie nagiej stali
Zgrzyt w zacięciu tańca krzyków
Wewnątrz świateł interakcji
No i … gwałtownych dotyków…
„Postać” w nogach nagich siedzeń
W niemej spowiedzi hałasu
Bez bezczelnej animacji
W ciszy wstrzymanego czasu …

2138 wyświetleń
41 tekstów
10 obserwujących
  • giulietka

    30 October 2011, 08:48

    Wciąga ta karuzela z lustrami...
    Fajnie znów Cię czytać.
    Pozdrawiam;)