Menu
Gildia Pióra na Patronite

ich planeta

***
w ciszy poranka
bez chcenia
spotkali się
znowu

kropla wspomnień
spłynęła
na kartkę wzruszenia
rzędami krzykliwych
liter
w świecie streszczonym
do ich
małej planety...

© MaJa

7850 wyświetleń
60 tekstów
3 obserwujących
  • Malusia_035

    30 July 2015, 13:43

    Śliczny wiersz

    Pozdrawiam :))