Menu
Gildia Pióra na Patronite

W ciemności nocy
widzę ogień
idąc w światła stronę
oglądam się
za siebie
Czemu Cię tu nie ma?
serce nie pojmuje
czemu tego
nie rzucę
nie przeklnę
nie zawrócę
jak ćma lecę
w płomieni stronę
koniec może być jeden
niech lepiej sam
spłonę
bo my już
nigdy
bo nie razem
bo nie we dwoje.

9779 wyświetleń
103 teksty
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!