Menu
Gildia Pióra na Patronite

w ciemnościach
dosłuchuję się
twojego
szeptu

dawno
cię nie czułam

w moim wszechświecie

umieram nadzieją
że odnajdziesz

moje ciało

5808 wyświetleń
66 tekstów
6 obserwujących