Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wcielony anioł

Wcielony anioł

Kochanie
śpiewasz o miłości

pieśń która trwa

ona jest ptakiem
na swych skrzydłach uniesie

do wieczność bram
zabierz mnie tam

gdzie wolność
i brak łez

nie ważne co myślę
liczy się to co jest

a wiem ze kochasz
oczy mówią wszystko

duszę prześwietliłam
i wiem

aniołem jesteś
przyodziany w ciało

choć nie chcesz
nim być

27 427 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!