Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Wciąż wierzysz, że jest gdzieś ten świat
gdzie nie ma zła, nie trzeba się bać.
Ludzie tam żyją radując się po kroć,
i nie ma obawy, że zginie tam ktoś.
Nikt tam nie kłamie, nikt też nie rani,
tam tylko płaczą radości łzami.
A tutaj jest inaczej, wszystko się wali,
nie możesz nic zmienić i to cię boli.
Chciałbyś zapomnieć o wszystkich problemach,
lecz one zbyt gniotą, tak prosto się nie da.
I myślisz wciąż o tym by teraz tam zamieszkać,
lecz jesteś za młody, musisz poczekać...

2716 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
  • Afela

    9 April 2010, 23:04

    Ja nie patrze na to z tej strony :)

  • Afela

    9 April 2010, 22:51

    młodość to nie kwestia ciała tylko ducha

  • Afela

    9 April 2010, 15:19

    Fajnie, ale lepiej by było w pierwszej osobie.