Menu
Gildia Pióra na Patronite

za kratami życia

wciąż uciekasz
sam przed sobą
w zakamarkach duszy
chowasz swoje ja
przyoblekając maskę
ukrywasz swoją twarz
by nikt nie widział
nie odgadł tego pragnienia
ciepła i zrozumienia
w głupim mniemaniu
że świat tego nie zrozumie
karmiony nienawiścią
potokami krwi i strachem

wciąż uciekasz
wciąż

...uciekasz

159 502 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • 25 November 2014, 08:31

    no właśnie chodzi o to by nie uciekać ...