Menu
Gildia Pióra na Patronite

wciąż spotykamy się w nieodpowiednich chwilach
zazwyczaj gdy czas pędzi z wiatrem
by zmienić kolejną porę roku

a dzień za dniem płynie
niczym jesiennego deszczu krople
toczące się po szybie

http://www.youtube.com/watch?v=Pda29v63eXI

135 878 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • onejka

    23 September 2015, 10:12

    bywa, że trudno trafić w odpowiedni moment, ale być może los wie lepiej ...

    :)

  • motylek96

    23 September 2015, 09:13

    Dziękuje Krysiu i dobrego dnia życze pełnego uśmiechu:)

  • krysta

    19 September 2015, 21:13

    ładnie zapisana nostalgia.
    pozdrawiam :)