Menu
Gildia Pióra na Patronite

Radioaktywne

Wciąż krwawię
To na szczęście
Bo nadal
Dzikość w sercu
Jak rozpałka
Dla świeżego ognia

To nie łatwe
Nic nie rozpoznać

Bo przecież
Szczęście
Formuje kształty
Radioaktywnych form
Codzienności

3582 wyświetlenia
43 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!