Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kocham

Wciąż jesteś ze mną
nawet gdy Cię niema.
W środku dnia
owijasz mnie swoim cieniem
wyłaniającym się z zakamarków ciszy.
A ja pragnę tego co Ty.
Aniele mój
Ty i ja to razem my
powiązani ze sobą
imieniem nocy.
Ona zabiera nas
w sen rozkoszy
Pocałunek niezapomniany
pozostanie w sercu wiesz?
jak wyryte w drzewie wspomnienie
najmilsze sercu,
żywe wspomnienie o nas.
znajdź ten klucz do duszy klamki
i wejdź w głąb serca
Kocham Cię wiesz?
Na zawsze.

27 425 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!