Menu
Gildia Pióra na Patronite

twoje ...bez skazy

wciąż chłonę twoje
ulgą tchnące
nic poza nimi
chciałbym być głuchy
by nie utracić
nie zagłuszyły je inne

słowa
słowa
słowa

tak proste w przekazie
tak małe w liryce
nie chciałbym ich skazić
gwaru gradobiciem
bo twoje dla mnie
najważniejsze

słowa
słowa
słowa

w swej treści nieprzemijające
zgubionej duszy
drogowskazami na autostradzie
z krzykiem uciekły
kłamliwe przyrzeczenia
dla mnie są ważne
tobą natchnione

słowa
słowa
słowa

w głowie niemilknące

159 240 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • 28 April 2013, 09:35

    koraliku ...i Tobie miłego :D

  • 28 April 2013, 09:29

    Śliczny wiersz.
    Słowa..
    Pozdrawiam milutko i miłego dnia życzę.

  • 28 April 2013, 08:55

    czarna ...i Tobie udanej :D

  • czarna mamba

    28 April 2013, 08:35

    oj dobrze wiesz:)ze lubie cie czytac:)))usmiechy na mila niedziele:))))))