Menu
Gildia Pióra na Patronite

we mgle

wciąż błąkam się
szukając drogi
na Golgotę by duszę odkupić
upadam
zbyt mało wiary
serce zakute w grzechu kajdany
kolejną modlitwę
łka

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Cris

    27 July 2015, 21:54

    wzruszający i pięknie napisany.
    pozdrawiam.