Menu
Gildia Pióra na Patronite

wchodzę w trans
płynę po wodach
niebanalego uniesiesnia
stapiam się w jedno
świało
i jestem
nowopoznaniem człowieka
dryfuję na tafli samopasu
nie porzębuję nic prócz
swobodnego czasu

przenikam muzyką
światem nierzeczwistym

9099 wyświetleń
144 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!