Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kawałki

W chmurze budowałam stabilności fundamenta
Jednak jako istnienie zostałam przeklęta
Pękła bańka przecudna w której godziny liczyłam
Cała życiowa harmonia mnie opuściła.

Czy winna jestem ja zła wszelkiego ?
Każdej kropli krwi świata całego.
Czy moimi błędami dół wykopałam?
Nie wiem, chodź chętnie bym już wiedziała.

2551 wyświetleń
24 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!