Menu
Gildia Pióra na Patronite

miotam się między A i Z...

W chaosie bożkich ideałów zagubiłam gdzieś siebie
w bajzlu codzienności zaginął gdzieś cel
Moja głowa, mój sens
W jednakowym przeźroczu zaginą moje myśli
Może tak życie stanie się prostsze
Z diabłem złapię sie za ręce
Może tak pojednam się z dobrem...

4701 wyświetleń
47 tekstów
0 obserwujących
  • awatar

    17 April 2014, 14:27

    więc jakich bożków wielbisz, wielbiłeś, że się chaocisz ?