Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie poddawaj się!

Wcale wiele nie potrzeba
Aby duszę Naszą pogrzebać
Aby zniszczyć Nas
Jedno słowo, jeden gest
Zmiażdży duszę, jak głaz

Nie poddawaj się!
Choć jest Ci źle
I dusza rozdarta

To inni też
POTRZEBUJĄ
Czyjegoś wsparcia

Pomoc innym
To najlepsza
Dla duszy
Stacja naprawcza.

https://www.youtube.com/watch?v=6-c0HBfX0nQ

66 690 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    27 January 2015, 22:34

    Dobranoc Krystyno.

  • krysta

    27 January 2015, 22:22

    ładny wiersz...
    pozdrawiam na dobranoc :)