Menu
Gildia Pióra na Patronite

W brzmieniu liści
Cyklicznym tykaniu zegara
Uśmiechu dziecka

Zatracam się
Odnajduję Twoje spojrzenie
Rozproszone

Krzyczę oddechem
Opętanym
Wyzwolonym

Tęsknotą się okrywam
Błądzę po horyzoncie
Niknę

2578 wyświetleń
33 teksty
13 obserwujących
  • Uczuciowa

    30 December 2010, 14:25

    Na prawdę świetny wiersz.
    Co tu więcej mówić?

  • motylek96

    13 November 2010, 10:57

    Bez zbędnych słów Tyle ile trzeba było by oddać klimat

    Świetny

  • Seneka 18

    13 November 2010, 07:46

    Klasa...