Menu
Gildia Pióra na Patronite

W blasku jesiennego słońca
liście złocą się i czerwienią
w pażdziernikowym chłodzie
wdycham zapach ziemi
i uśpionego życia
wiosną odrodzonego
wypatruję Ciebie
kochanku
spóżniony
czekam na spojrzenie
głębię twych oczu
kojącego dotyku
ust szepczących magię słow
czekam...
E.G
Zostaw tęsknoty
dzikimi
oswojone stracą
skrzydła
nie przeżyją
E.G

3230 wyświetleń
33 teksty
1 obserwujący
  • nicola-57

    8 October 2015, 17:19

    bdb