Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życie po Tobie

Wątpię bym był wstanie się podnieść,
Po tym jak nogę podstawisz, odchodząc.
To uczucie, które na półkę chcesz odnieść...
Czujesz ulgę? Uciekam w sen, myśli łagodząc...
Czyni Cię silniejszą, ta moc wzięta z wolności?
Błądzę. Choć w każdej chwili jestem w gotowości,
Na Twój powrót.

Jak łatwo zapomnieć, jak niewiele jest wart,
Świat, gdy los nie podaje w dłoń miłości kart...

15 094 wyświetlenia
243 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!