Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jedno słowo

( wariacja na cztery słowa )

Zgrupowanie miłe było
Jedno słowo je zabiło
Sierpień to też był
Marzenia me rozbił

Wielka wojna i spór
Blokada umysłu
Jak graniczny mur
Walę pięścią w stół

Lecz nożyczki zagubiłem
Lecz zrozumiałem iż
Nie chcesz uczuć mych
Nie to nie i niech tak będzie

Człowiek usiąść musi
Nim czas upłynie
Nim dusza odejdzie
Nie każdego zło skusi

66 687 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    16 August 2015, 15:36

    Wesołego popołudnia.

  • Cris

    16 August 2015, 15:34

    mocny wiersz...dobry.
    pozdrawiam.
    :)