Menu
Gildia Pióra na Patronite

Walentynko moja...

Walentynko moja
Wiem kiedy przyszłaś
Gdy wiatr przywiał Twój zapach
Pocałunkiem
Delikatnie
Przyjemnie
Słodząc moje usta
Odsuwając wszystkie moje wątpliwości
Wiem w którym momencie
Serca mocniej uderzały
Gdy Twe ręce obejmowały mą twarz
Jak tu nie tęsknić
Gdy Twój uśmiech wyjaśnia wszystko
Gdy Twe oczy mówią bym został
Nie chcę zapomnieć
Pieszczot miłych
Długich rozmów
Słodkich pocałunków
Walentynko moja
Gdy nadejdzie ten czas
I słońce rozniesie promienie
Wiem kiedy przyjdziesz
I spełnisz moje życzenie

14 697 wyświetleń
98 tekstów
5 obserwujących
  • Julka 10

    14 February 2012, 22:38

    Chyba na taki wiersz w Twoim " wydaniu" czekałam...brawo... i...powodzenia w następnych ...wersach :):):)

    Wszystkiego co najpiękniejsze w " takim dniu" jak dziś dla... Waszej... miłości :):)