Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Walczy nadal, mimo, że...
Sił coraz mniej..
Jak długo wytrzyma?
Czemu to robisz?
Nie potrafi zrozumieć..
To tylko pretekst,
głupia wymówka...
Kim ona jest?
Ile znaczy dla Ciebie?
Okłamujesz mnie...
Brak wyczucia...
Ona... nigdy jej nie zapomniałeś...

16.04.2011

1708 wyświetleń
27 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!