Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zanurzona....

...W akordzie 3/4 nuty
w roztargnionym brzmieniu
odurzona
przechodzę gdzieś obok
gubię kolejną z nocy
nawet troszkę więcej
spojrzenie
gonię za nieistniejącym cieniem
zamieniam miejsce na setną chwilę wspomnienia
...wyschnięte...przykryte wachlarzem oczy
nikną w akordach strun...w 1/4 perfumerii serca w bazie notatek

http://www.youtube.com/watch?v=UKgo1E7jHt8

bierzesz mnie w dłonie i staje się kroplą zanurzenia.....

9524 wyświetlenia
64 teksty
26 obserwujących
  • prohibitum amor

    9 June 2014, 20:45

    ...unosząc się tam,
    gdzie podszept chwili
    rozgrzana tęsknotą
    ubrana w pragnienie
    wpisany na zawsze w kruche serce...

    od Ciska, Kasandra48, Meron