Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie na darmo przychodzi

Wahanie?
To jak być tam,
gdzie nas nie ma,
i chcieć nie wiadomo jakiego,
ale innego, niż jest.

A życie?
Ono nie jest na próbę.
Umysł tylko tak męczy,
że będzie, jak chcesz,
gdy poszukasz.

A sztuka?
W tym co przychodzi,
znaleźć.

24 294 wyświetlenia
527 tekstów
51 obserwujących
  • Gaia

    3 October 2013, 22:11

    Uratowałeś mnie. Groziła mi już..... mania mówienia do siebie? :D
    Straaaaaaaszne. Choć zupełnie niegroźne. Oraz niezaraźliwe. Dzięki :))

  • 30 September 2013, 10:22

    Syndrom lepszego nie tu... Czasem nam się wydaje, że można było lepiej, więcej, inaczej,
    gdzie indziej, z kimś innym, o innej porze...
    Być może. Możliwe, że jutro wybierzemy inaczej.
    Ale tak jest dziś i jest w tym piękno.
    Napisałem, żebyś nie musiała ze sobą rozmawiać. ;)
    Pozdrawiam. :)

  • Gaia

    24 September 2013, 11:59

    Hm....
    Był pewien sztukmistrz
    pięknie władał słowem
    uwodził to tu to tam
    aż przyszedł na niego kres
    zdjął wszystkie maski i oklaski
    pokazał jaki jest życia sens
    i odtąd przestał szukać

    - Hm....Sama siebie komentujesz?
    - Nie, tylko głośno myślę..