Menu
Gildia Pióra na Patronite

w abstrakcyjnej scenie miłosnej
przeplecione gorącymi dłońmi
dwoje skamieniałych serc naszych
i w krzyku podniecenia tonęłam
drżałam na myśl o tym, że za moment

cię nie ma

9247 wyświetleń
94 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!