Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chwile

Uwodzi barwą, urodą i smakiem
Dostarcza niezapomnianych wrażeń
Czaruje, zadawala, sprawia radość
Mocno i wyraźnie, czasem bardziej skrycie

Swoją najjaśniejszą stroną - Życie

48 505 wyświetleń
418 tekstów
105 obserwujących