Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ławka i kot

Uwielbiam siedzieć na zielonej ławce.
Z kotem na kolanach.
Patrzeć w niebo.
Z nadzieją, że jutro będzie tajemnicą.

3843 wyświetlenia
20 tekstów
2 obserwujących
  • Malusia_035

    31 August 2015, 12:21

    takie chwile najcenniejsze :)

    Pozdrawiam :)

  • 27 August 2015, 22:33

    tak !:)

  • krysta

    27 August 2015, 01:24

    wiadomo, jutro zawsze jest tajemnicą... ;)