Menu
Gildia Pióra na Patronite

jednym tchem

Uwielbiam się budzić
Choćby przed słońcem
Przy Twoich wargach
I po słońcu
Przy nich zasypiać

Jesteś wtedy moja i nikogo
Nikogo i moja
A ja Cie chowam w ramionach
W ramionach chowasz się

Zasypiasz spokojnie
Rozdmuchując oddechem
Moje włosy z czoła
A ja nic nie mówię
Tylko patrzę

Poplątani ciałem
Bez zbędnych gestów warg
Odczytujemy z ust
Jedno słowo
Które malują się
Układając w prywatny
Uśmiech
Nasze skołatane serca

http://www.youtube.com/watch?v=Q7Em4fUOrZo

14.01.2014

16 294 wyświetlenia
237 tekstów
71 obserwujących
  • zugimihau

    14 January 2014, 23:19

    czasem tak trzeba:) dziękuje:)

  • Janya

    14 January 2014, 21:21

    Romantycznie ..
    Piekny wiersz;))

  • krysta

    14 January 2014, 20:38

    ładny ...
    pozdrawiam :)