Menu
Gildia Pióra na Patronite

Furtka

Uwielbiam rymy.
Myślę czasami, że mogłabym nawet mówić rymami!
W rytmach tkwi jakaś harmonia duchowa.
Z odrobiną sensu to już "poezja podworkowa"
A ja lubię to własne" podwórko!"
Z kochanymi psami, kwiatami i furtką...

O sobie

40 552 wyświetlenia
539 tekstów
6 obserwujących
  • 24 May 2019, 20:03

    dziękuję!

  • Naja

    24 May 2019, 07:28

    Ładne :-)