Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lotto...

Uwielbiam odbierać
Nasze pierwsze
spotkanie jak dziwny
szczęśliwy traf w lotka

Wygrałam wszystko
czego nie kupisz
za złoty czy dolar
nazywam to uczucie

Oparte o miliony
czułych spojrzeń
czy o jedno słowo
"Kocham Cię.."

08.10.2018

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • 8 October 2018, 15:12

    Aż mi się spociła... końcoofka banderoli. :D
    Fajne.
    Miłego dnia. :))