Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Uwielbiam kiedy tak na mnie patrzysz
Lubieżnie rozbierasz mnie myślami

Podchodzisz do mnie
tarmosisz mnie po włosach

palcami schodzisz w dół
rozchylając lekko Moje wargi

pożerasz mnie wzrokiem
całujesz łapczywie Moje usta

zatapiasz się we mnie coraz głębiej
czuje Twój rozpalony dotyk na Moim Ciele

Poddaje się Tobie ...

Jesteś taki władczy ,a zarazem delikatny
subtelny , namiętny..

Uwielbiam się czuć taka Twoja
Uwielbiam Jak chowasz Mnie w Swych ramionach ...

Kochanemu ...N .ღ

19.01.2015
Malusia_035

55 992 wyświetlenia
914 tekstów
93 obserwujących