Menu
Gildia Pióra na Patronite

uwielbiam gdy piszesz
każde słowo słodką pajęczyną
przylega do naskórka
niczym obleczone szeptem

wciągajac w wizje senne
wciąż głębiej
aż do drżenia powiek

i staję się nim
błądząc po myślokształcie
rysując w krwioobiegu
to co nie kończy się na dźwięku

25 999 wyświetleń
524 teksty
59 obserwujących
  • kati75

    26 January 2018, 09:48

    coś niesamowitego!pozdrawiam;)