Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kocham Cię Kochać...

Uwielbiam dotyk Twoich ust
Uwielbiam oczów Twoich toń
Jesteś spełnieniem najpiękniejszych snów
Dajesz mi Sobą wielką moc

Pragnę bez przerwy z Tobą być
Koić Twe smutki, ból i łzy
Żyć pełnią szczęścia, którą dał Nam los
I czule pieścić każdy zmysł

Kocham Twój uśmiech
Kocham Twój głos
Kocham, gdy słońce budzi Cię
Kocham Twój smak
Zapach i blask
Kocham Twą Miłość, Kocham Cię

Kocham gdy marzysz
Kocham gdy śpisz
Kocham radość, która żyje w Nas
Kocham gdy patrzysz
Na mnie jak nikt
Kocham Cię Kochać przez cały czas

Pragnę Cię tulić w dzień i w noc
I chronić przed tym co jest złe
Dbać by cudownie Razem było Nam
By więcej nikt nie skrzywdził Cię

1097 wyświetleń
5 tekstów
3 obserwujących
  • Szary Człowiek

    4 December 2015, 00:40

    DziękujeMY Krisso :) Wzajemnie i pozdrawiaMY :)

  • Krisso

    3 December 2015, 13:37

    To jest dopiero miłość ja pierdziele ;)))))
    Szczęścia dla was ;))))))
    Miłego dnia i fiszeczka ;)))))

  • Szary Człowiek

    1 December 2015, 04:02

    Ło matko :D Dziękuję Anastazja i pozdrawiam :D
    Heheheheeeh :D

  • Thebestkasiaa

    30 November 2015, 22:19

    PIECHOCINO
    No jo Ci sojego nie oddom :D
    Szukojcie a znajdziecie :D

  • Thebestkasiaa

    30 November 2015, 21:52

    PIECHOCINO
    Mówiem Ci ło matko i to jaki kochaś , ze hej ;) :D
    Niech nic nie zminio bo to autorska jo Ci godom :D

  • Szary Człowiek

    30 November 2015, 14:59

    Dziękuję Krysta :) Również pozdrawiam :)

  • krysta

    30 November 2015, 03:16

    kiedy słucha się wersji z podkładem muzycznym przekaz wyraźniej trafia ... ach to Wasze...
    pozdrawiam nocą :)

  • Szary Człowiek

    29 November 2015, 01:59

    Dziękuję Michał i również życzę dobrej nocki :)

  • CЯuelCOMA

    29 November 2015, 01:03

    Piękny wiersz. Czapki z głów. Dobrej nocy życzę :)

  • Szary Człowiek

    29 November 2015, 00:50

    DziękujeMY Cris i również Cię pozdrawiaMY :)