Menu
Gildia Pióra na Patronite

wcale nie chce mi się kochać

uważam że miłość jest gdzie indziej
pić mi się
palić
kawę
pracować
być

inżynier
ojciec
mąż
muzyk
poeta
zdrajca
artysta
przyjaciel
erudyta
żul

w ogóle nie lubię
mieć jakieś znaczenie

się tu niechcący przeciskam
dokąd ku
gdzie nie wiem

nie pytam
światu zmieniam pieluchę

42 385 wyświetleń
808 tekstów
64 obserwujących
  • fyrfle

    18 January 2019, 10:15

    Ostatnio w moim życiu zaistnieli inżynierowie artyści, wraz ze swoją skomplikowaną niezrozumiałą poezją,

  • piórem2

    17 January 2019, 20:34

    Inżynier muzyk od rur żeliwnych