Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szczerość

uważaj na swoje dłonie
nie bój się, dobrze ci idzie
nie ma piękniejszej koszuli
niż ta szyta z twoich kłamstw
założę ją na pogrzeb
będę gwiazdą tego wieczoru

i cóż
zanikł strach
czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal
pluli mi w twarz tymi słowami

gdzie jest obiecany Eden
nikogo nie ma
ja - jeden

Najdroższa
miałaś scałować mi sen z powiek
nieporozumienie
wypaliłaś jadem moje oczy
nie dziw się więc
nie mogę już na ciebie patrzeć

13 590 wyświetleń
36 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!