Menu
Gildia Pióra na Patronite

Utkana jestem
Dłonią Twoją
Na wietrze

Napisana na śniegu
Deszczem

Różaną powłoką
Obleczona ciasno

Granicą ze wszystkim
Co kiedykolwiek widziałeś

Przekleństwem wypowiadanym
W nocy

Tak właśnie wygląda nikt

1761 wyświetleń
24 teksty
7 obserwujących
  • motylek96

    22 December 2010, 20:57

    Po prostu super.
    Uwielbiam takie wiersze,ten do siebie kradnę:)))

  • Uczuciowa

    22 December 2010, 14:23

    Śliczny wiersz;)