Menu
Gildia Pióra na Patronite

Usychasz
w przestworzach oceanu
toniesz
w woni bezimiennych kwiatów
krzyczysz
gdy przecież wszyscy milczą
płaczesz
gdy radość ludzkie serca rozpiera
błądzisz
gdy w okół pełno drogowskazów
nie widzisz
mając jasność przed oczami
Jak Cie znaleźć?
Gdzie szukać?
odpowie mi głuche echo
gdzieś z drugiej strony nieba

2385 wyświetleń
23 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!