Menu
Gildia Pióra na Patronite

Krzyczę

Ustapić miejsce odwadze
krzyczeć krzyczeć
jak wystraszony pies
który nigdy nie szczekał
nazwać po imieniu strach
nie można nosić ze sobą cierni
słowa mają ostrza
więc ...krzyczę krzyczę
to co noszę w sobie
czasem ...wyschnie
dlatego muszę iść naprzód
i pochwycić promień z nieba
ponieważ węzła w gardle nie rozwiąże
ustąpić miejsce odwadze
słowa mają swój brzeg
a mi nikt nie zabroni krzyczeć.

https://www.youtube.com/watch?v=UdNKR3GaOtc

63 257 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!