Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uśmiech... Taka rzadkość.
Znacznie częstszy smutek jest i płacz.
To przez nasze życie, to przez cały świat.

2125 wyświetleń
20 tekstów
0 obserwujących
  • fyrfle

    29 January 2015, 16:36

    Prawdziwe, a nie dyrdymalone co tu się często spotyka.