Menu
Gildia Pióra na Patronite

uśmiech

uśmiechnij się
wiem
znów dzień przyniósł smutki
lecz

opowiem ci
historię
przy lampce wina
w zimowy wieczór
a ty
zapomnij
o przykrych chwilach

zapadła noc
zamknęłaś oczy
więc śpij

jutro znów
opowiem ci historię
o naszej
miłości

- 1999/2000 -

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • marka

    23 December 2011, 21:07

    Taki z nadzieją wiersz, ciekawy, krótko i na temat.