Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uśmiechasz się niewinnie i odwracasz wzrok
Kusisz swym urokiem
Aura spokoju zanika
Balansuje na krawędzi
Pragnienia rozrywają moje wnętrze
Zamykam oczy
W marzeniach dotykam Twego boku
Przytulam do piersi
Jesteś tak blisko, tylko moja
Aniele, czy dasz mi się poznać?

3188 wyświetleń
43 teksty
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!