Menu
Gildia Pióra na Patronite

JaiTy

Uśmiechasz się lubieżnie
Gdy maluję na Twoich ustach
Krajobrazy moich marzeń

Spacerujemy korytarzami
Wschodów i zachodów
Pragnień - parkiem snów

Nie mów proszę - nic
Zostańmy tu bezprawnie
Przez chwilę….

12 303 wyświetlenia
150 tekstów
7 obserwujących
  • krysta

    3 May 2016, 18:26

    Ja, powodzenia, choć wiem, czuję- to nie koniec, nie.
    Pozdrawiam. :)

  • 3 May 2016, 16:00

    Dziękuję serdecznie wszystkim, podkreślam, wszystkim :)).
    Dla mnie to rzeczywiście finał, Krysiu.
    Kończy się moja przygoda z cytatami :).
    Wspaniałych aforyzmów oraz wzruszającej poezji Wam życzę :).

  • krysta

    2 May 2016, 23:41

    czytam kolejny raz i wciąż wracam...zatrzymuje...choć ''To finał już''...

  • 1 May 2016, 20:22

    Ładne.
    Pozdrawiam. :)

  • sprajtka

    1 May 2016, 19:40

    Bardzo zmysłowy