Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rękawiczki

Uśmiechasz się, ale tylko poprzez usta
Jesteś tu, rozmawiasz, o czym?
Abonent jest czasowo niedostępny.
Jedziesz gdzieś, dokąd?
Wszystko w porządku.
Lubisz długo spać, to nie grzech
Kupujesz chleb i wodę
Niegazowaną, drażnią Cię bąbelki
Wiesz, co?
Napijmy się wina, potrzymajmy za ręce
Bez znaczenia
Zostały Ci po nim tylko skórzane rękawiczki

717 wyświetleń
14 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!