Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jestem

Usłysz mnie .
Zobacz mnie .
Dotknij mnie ,
Jeśli nie wierzysz .
znienawidź mnie .
Cierp przeze mnie .
Nigdy nie będę wam obojętna .
Zabij mnie .
Pochowaj mnie .
Opłakuj mnie .
Bo nie masz już kogo nienawidzić .

1576 wyświetleń
13 tekstów
1 obserwujący
  • AMA

    10 April 2013, 21:41

    ależ presję wywierasz na drugiego człowieka, aż mi go żal...

  • scorpion

    13 January 2013, 14:01

    moge wiedziec co ma znaczyc to, ze "nie bede WAM obojetna" ? O kogo chodzi?