Menu
Gildia Pióra na Patronite

ból serca

usłyszałem cos co mnie zabolało
nie wiem dlaczego tak sie stało
ona wracała juz do domu z wakacji
wracała smutna bez zdania racji
gdyby mogła by tam została
moje serce pękło niczym rozbita skala
serce mnie teraz boli okrutnie
teraz jest mi przykro i smutnie

27 799 wyświetleń
188 tekstów
19 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!