Menu
Gildia Pióra na Patronite

niby na przekór

usiądź z boku
wyżyno nieścisłości
posłuchaj słów
jak z nut niedoskonałości

usta krwią umazane
szczują do dziś
język pot zlizuje
budzi się podziw

erotyzm czy miłość
klątwa czyichś dni
sponiewierany człowiek
do dziś się tli

99 857 wyświetleń
1101 tekstów
40 obserwujących
  • nicola-57

    5 September 2015, 14:16

    bdb