Menu
Gildia Pióra na Patronite

Usiądź twa droga nie była lekka
Powiedz jak trafiłaś do bram mego piekła
Anielska duszyczka zbłądziła czy czegoś szuka
Czyżby na marne poszła religijna nauka

Nikt Ci nie mówił że mnie się unika
Czy może za nauczyciela miałaś laika
Może pakt chcesz podpisać uszykuje umowę
To by wyjaśniło naszą rozmowę

Więc powiedz jakie jest twe pragnienie
Oddasz swą duszę a spełnię każde marzenie
Milczysz z twarzą kamienną to frustrujące
Milczysz gdy Ja zadaje pytań tysiące

Odpowiedz jak anioł znalazł się piekle
Odpowiedz nim na wieki Cię przeklnę
Daruj sobie nie pomoże Ci modlitwa
Upadniesz jak Ja gdy podetnę Ci skrzydła

Taniec z diabłem wyszedł już z mody
W nekrologach znajdziesz tego dowody
Teraz uciekaj nim bramę zamknie Azazel
W innym miejscu sobie pomilcz następnym razem

26 547 wyświetleń
322 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!