Menu
Gildia Pióra na Patronite

film

usiądź tuż obok
popatrzymy na film

na film o nas

nie myśl o jutrze
niech troska odejdzie
popatrzymy na film

na film o miłości

nic się nie stało
klika fałszywych klatek
obraz śnieży
a może to deszczu krople
siądź tuż obok
popatrzymy na film

na film o nieszczerości

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • marka

    9 August 2013, 20:55

    Utwór z klimatem.

  • M44G

    9 August 2013, 17:50

    Ciekawe i ładne.