Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

usiądźmy naprzeciwko siebie
i uznajmy że
razem na nie drodze

stwierdźmy że
oczekiwanie że ja dorosnę
albo że ty zdziecinniejesz
jest głupie

i że moje życie
i twoje życie
choć się staramy
to nadal nie jest nasze życie

dostrzeżmy że
rozbieżne oczekiwania
sprawiają czasem
że miłość nie wystarcza

może wtedy
obydwoje
będziemy szczęśliwsi

3519 wyświetleń
73 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!